Fotoshoot met je paard

WOW! Dat gevoel willen we bereiken wanneer jij onze foto’s in handen krijgt. De band tussen jou en je paard, dat is iets uniek. Om dit vast te leggen spreek je niet zomaar eender welke paardenfotograaf aan. Iemand met gevoel voor paarden en kennis voor paardenfotografie, dat is waar je naar op zoek bent.

Het ‘gevoel’ komt in foto’s sterk naar de voorgrond en dat is precies wat we willen vastleggen tijdens onze paardenfotografie. Paardvriendelijkheid wordt tijdens de fotoshoot met paarden hoog in het vaandel gedragen. Zo verkiezen we tijdens de fotoshoot halsters, bitloze hoofdstellen en neckropes/cordeos.

Een mooie foto komt niet zomaar tot stand. De juiste omgeving, het mooiste licht, over alles wordt nagedacht. Daarom moet er vooraf goed nagedacht worden welke sfeer je wil creëren. Bij paardenfotografie is ieder detail van groot belang. Tijdens een fotoshoot met paarden is het vanzelfsprekend dat je best de nodige tijd voorziet om tot een leuk resultaat te komen.

Tips voor een paardenfotoshoot

  • Draag liefst geen felle kleuren, dit geeft veel afleiding in de foto.
  • Hou best enkele leuke locaties in gedachte.
  • Zorg dat jouw paard er op zijn best uitziet.
  • We bevelen aan om een helper mee te brengen om extra kledij, paardenmateriaal, … te dragen tijdens de fotoshoot en eventueel je paard vast te houden tijdens het wisselen van kledij indien gewenst.
  • Indien de fotoshoot met jouw paard op onze locatie te Mol plaatsvindt kan je een zandpaddock met uitloopstal huren op de dag van de fotoshoot aan 5€/paard.

Ik wil een fotoshoot met paard!

Heb je interesse? Neem dan snel contact op met ons. Wie weet sta jij weldra op de cover van onze website!

Reserveer jouw fotoshoot

Uw naam

Adres

Gemeente

Telefoonnummer

Email

Hoe heb je ons leren kennen?

Ik wens info over:

Ik ga akkoord met de Privacyvoorwaarden