Fotoshoot met jouw hond

De onvoorwaardelijke liefde tussen jou en je hond, dat gevoel brengen we terug in onze fotoshoot. Elk dier heeft een hart van goud, als je in hun ogen kijkt kan je haast hun gedachten lezen. Dat willen we zo mooi mogelijk weergeven. Foto’s waar je naar kan blijven kijken, daar gaan we voor. Wil je een tijdloos aandenken aan je trouwe viervoeter? Reserveer dan snel jouw fotoshoot.

Niets mooier dan de speelsheid van jouw hond in beeld.

We hebben een grote passie voor dieren. Jouw hond, kat, schildpad, kip of varken… geen enkele uitdaging gaan we uit de weg. Ieder dier heeft zo zijn eigen karakter, is zo eerlijk en puur tegenover zijn baasje. Hoe je het ook draait of keert, je kan altijd rekenen op jouw viervoeter. Dat verdient dan ook een foto van topkwaliteit. Foto’s die je altijd zal koesteren, die je nog regelmatig bovenhaalt… ook als je geliefde viervoeter er niet meer is. Een herinnering van onschatbare waarde.

Wij hechten veel belang om de eigenheid van elke hond als individu tot zijn recht te laten komen alsook zijn intense band met jou. Vandaar trekken wij graag de natuur in om tesamen met jullie een prachtig resultaat te creeëren.

La Foresta Fotografie is vlakbij een bos gelegen.

Reserveer jouw fotoshoot

Uw naam

Adres

Gemeente

Telefoonnummer

Email

Hoe heb je ons leren kennen?

Ik wens info over:

Ik ga akkoord met de Privacyvoorwaarden